Sa ne continuam povestea.

Vestea despre tărâmul fermecat al copiilor fericiţi s-a răspândit aşa de repede încât, o mulţime de făpturi gingaşe, cu ochii sclipind de nerăbdare, au invadat localul, fiind nevoie de un altul, pe strada Alexandru cel Bun, care din 1987 a funcţionat simultan cu cel de pe Aleea Trandafirilor.

    Şi cum două clădiri cuprindeau în braţele lor zeci de fiinţe naive, dornice de miracolele copilăriei, a fost important ca ambele să se unească sub un singur nume.

    Şi, iată-mă acum, în clădirea frumoasă, extinsă, renovată şi modernizată, deschizând larg uşile celor peste 180 de preşcolari, cuprinşi în 6 grupe. Şi pentru că era nevoie de un nume, în anul 2002, copiii şi părinţii, s-au gândit la mine, Aşchiuţă, imagine vie a copilăriei; am ştiut prin pozne şi ghiduşii, să aduc pe feţele copiilor, zâmbete iar prin inocenţa lor copii mi-au dat trăinicie..

   Eu, Aşchiuţă, sunt foarte încântat de minunăţiile de aici şi vă invit, ori de câte ori vi se face dor, să păşiţi în lumea copilăriei.

Clădirea grădiniţei recent renovată, oferă copiilor siguranţă şi confort în spaţii primitoare, luminoase, frumos decorate şi încăpătoare: săli de clasă, spaţiu de joacă, un loc generos pentru activităţi culturale, cabinet de logopedie, cabinet metodic, centru de resurse pentru părinţi;

Contact

Str. Alexandru cel Bun, Nr. 31

GPP Aschiuta

Call Now Button